Saturday, September 24, 2011

8. (22.9.)

Edellisen päivän iltaan mennessä taifuuni oli kokonaan jo tyyntynyt ja pystyimme yhdeksän aikaan iltasella ihailemaan tähtiä kirkkaalta taivaalta. Saimme iltasella kokea myös ensimmäisen maanjäristyksen. Se oli jännää! Järistys oli niin lievä, että sitä ei osannut oikein pelätäkään. Vain yhden voimakkuuksinen richterin asteikolla (ts. istuessa vähän tuntui heiluttelevan edes-takaisin).


Sini ja Annika kävelemässä kohti juna-asemaa.


Ilma oli kurjan sateinen ja hämärä pilvistä johtuen, mutta suuntasimme kulkumme kämppiksieni kanssa siitä huolimatta kohti Shinjukua. Viime Shinjukun reissulla olimme jättäneet kauppoihin joitain tavaroita, joita nyt halusimme käydä hankkimassa. Ostin itselleni muutamia askartelutarvikkeita Tokyu Handsista ja Kinokuniyasta (Japanin isoimmasta(?) kirjakaupasta) kanji -harjoituskirjan. Rahaa näihin ostoksiin meni noin 30euroa.

Japani - askartelijan unelmamaa.


Takaisin Koenjiin saavuttuamme olimme niin nälkäisiä, että nappasimme aseman vieressä olevasta pikku ruokakioskista 12 takoyakia, 6 perinteistä mustekalalla täytettyä ja 6 katkaravulla täytettyä. Ne olivat molemmat oikein herkullisia ja neljästä sellaisesta tuli aivan täyteen. Takoyakit maksoivat yhteensä reilut 8euroa.

Oli ne hyviä, vaikkei ehkä siltä tuossa kuvassa näytä. Mallina toimi Sini ja kuvaajana Annika.

No comments:

Post a Comment