Monday, October 3, 2011

15. päivä (to 27.9.)

Koska koulua on virallisesti niin vähän ja osa niistäkin päivistä peruttu, saimme tulla ylimääräisenä päivänä tekemään töitämme. Meidät sijoitettiin eri luokkaan ja olimme tavallaan "siinä sivussa".
Olimme kuitenkin saaneet sen verran hyvät ja perusteelliset ohjeistukset aiemmin tulevista työvaiheista, että itsenäinen työskentely ei ollut lainkaan ongelma. Sain kivasti ja rauhaisasti puuhaillen tehtyä elämäni ensimmäisen nunome zogan -harjoituksen valmiiksi asti.
Harjoituksen työstöä aloittaessa olin aivan totaalisen varma, että koko harjoitus menee pieleen. Tarvittavan ruudukkokuvion iskeminen rautaan oikealla tavalla oli huomattavasti vaikeampaa kuin mitä olis osannut odottaa. Punsseli iskeytyi aina väärällä tavalla metalliin - välillä vinoon, välillä liian vähän ja välillä taas liian harvaan. Ei se sitten kuitenkaan epäonnistunut, vaan tuli varsin hyväksi. Jee!

Päivän kruunasi pizza, jota pääsimme nauttimaan koulupäivän päätyttyä koulun lähellä olevaan kahvilaan. Kieltämättä epäilimme suuresti etukäteen, että japanilainen pizza ei vain yksinkertaisesti voi olla hyvää, mutta(!) tämä sitä kyllä oli. Oli kahvilakin kyllä aika eurooppalaisvaikutteinen...


Harjoitus ennen jalometallin kiinni iskemistä.

Sama homma vähän kauempaa.


Hyvää pizzaa Shibuyassa. Myös paikan oma inkiväärilimukka oli oikein herkullista.

No comments:

Post a Comment